traject

Eindelijk RUST!

Ben jij iemand die

 • ‘s Morgens met een enorm laag energielevel wakker wordt en de dagelijkse dingen op de automatische piloot doet?
 • de hele dag druk in de weer is, eigenlijk heel erg veel behoefte heeft aan rust en ontspanning, maar er gewoon niet aan toe komt?
 • soms zo moe is dat je elk vrij moment (al is het maar 5 minuutjes) aangrijpt om even je ogen dicht te maken?
 • graag zou willen dat het wat rustiger in je hoofd is, want je wordt zo moe van alle gedachten?

Hoe zou het voor jou zijn als

 • je uitgerust aan de dag kunt beginnen?
 • je i.p.v. moe en gefrustreerd, blij en energiek bent?
 • je weer zin hebt om iets te doen?
 • je volledig ontspannen kunt zijn?

Dat Kan !

Ik heb een traject gemaakt om je daarbij te helpen.
Het is het traject: Eindelijk RUST!
 
Het traject bestaat uit 5 wekelijkse sessies waarbij we naar verschillende punten gaan kijken die jou stress en spanning geven. Ik ga je laten zien hoe kleine aanpassingen een grote verandering in je dagelijks leven gaan hebben.
 
In dit veranderproces is het belangrijk dat wij geregeld contact hebben. Tussen twee 1 op 1 sessies in plannen we een kort zoomgesprek van 30 minuten. Dit gesprek is om aan te geven wat je moeilijk vindt, waar je tegen aan loopt of waar je hulp bij nodig hebt.
 
Aan het eind van elke sessie geef ik je een eenvoudige opdracht mee naar huis. Een opdracht waar je slechts enkele minuten per dag mee bezig zult zijn. De zoomsessies zijn o.a bedoeld om de vorderingen te bespreken.

AAN HET EINDE VAN HET TRAJECT WEET JE:​

 • hoe het is om uitgerust te zijn!
 • hoe het is om energie te hebben!
 • hoe het is om zin en plezier te hebben om iets te doen!
 • hoe het is om ontspannen te zijn!
Je investering voor dit traject is € 545,-
Voel je de roep om mee te doen, maar is er een van deze situaties bij jou aan de orde?​​

Dit zijn mijn antwoorden.

Is er nog iets niet helemaal duidelijk? Ik beantwoord graag al je vragen. Ik vind het belangrijk dat je adhv alle informatie een juiste beslissing kunt nemen.

Ik weet zeker dat als je een uurtje in de week weet vrij te plannen voor jezelf, om dit traject te volgen, dat je aan het einde van 5 weken een leven hebt dat zoveel meer rust en ontspanning geeft. GUN JIJ JE DIT?

Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om aan dit waardevolle traject deel te mogen nemen. Geld mag daar geen belemmering in zijn. Als dit traject jou aanspreekt, dan komen we wel tot een passende betalingsregeling.
Hoe zou het voor jou zijn als je weer ontspannen kunt zijn? Als je weer vol energie bent? Als je weer zin hebt om iets te doen? Als je weer blij en vrolijk kunt zijn? Als je weer een fijner mens bent om mee samen te zijn? WAT IS DAT VOOR JOU WAARD?
Uit ervaring weet ik dat dit traject boordevol waardevolle informatie zit. En ik gun iedereen de kans om dit traject te volgen. Voor een ding wil ik je waarschuwen; Wacht nooit op het perfecte moment. Denk aan wat dit traject jou gaat brengen……EINDELIJK RUST EN ONTSPANNING!

Neem contact op

vrijblijvend