Wie ben ik

Ik ben Nicole Prumpeler, ben 47 jaar en woon met mijn drie dochters en onze hond in een mooi huis in Budel.

Ik heb een eigen praktijk waarin ik mensen help om meer rust en ontspanning in hun leven te creëren. Dat doe ik dmv het samen met jou krijgen van inzichten over je leven, bepaalde situaties of gedragspatronen.

* Er zijn momenten in je leven waarop je het even niet meer ziet. Je kunt geen oplossing bedenken. Je blijft maar in hetzelfde patroon hangen, Het kan dan enorm helpen om je verhaal met een ander te delen. Iemand met een andere levenservaring of visie. 

Je kunt hierdoor tot inzichten komen, die je weer verder kunnen brengen.

Dat is wat ik doe:

Ik geef je inzichten.

Ik denk met je mee.

Ik bied je een mogelijkheid om een bestaande situatie te transformeren.

* Verder geef ik ook ontspanningsmassage. Zowel voetmassage en rugmassage.

Om meer ontspanning in je leven te krijgen, is het belangrijk dat je lijf in ontspanning kan zijn. Een uitgerust lijf is beter in staat om oplossingen te bedenken of om mogelijkheden te creeeren.

* Onze overtuigingen kunnen ons behoorlijk in de weg staan. Echter, sommige overtuigingen zijn zo in ons systeem verankert dat ze soms als een blinde vlek kunnen fungeren.

Dmv een BARS conscioussness behandeling kunnen overtuigingen soort van gereset worden. Door het aanraken van 32 punten op het hoofd, die in verband staan met bepaalde levensthema’s, wordt je lichaam uitgenodigd om te kijken of een overtuiging nog helpend is in deze fase van je leven. En zo niet, dan wordt er ruimte gecreeerd voor een nieuwe, helpende overtuiging.

Mijn praktijk is er volledig op gericht het beste in jou naar boven te halen. Jou te laten stralen en je goed te laten voelen. En alles begint met goede zorg voor jezelf. Zorgen voor voldoende rust en ontspanning. In je lijf en in je hoofd. ❤️