Nekmassage (tevens rug- en schoudermassage)

Heb jij last van stress? Of wil je gewoon even ontspannen? Ik ontvang jou graag in mijn massageruimte voor een fijne rug-, schouder- en nekmassage.

De ruimte is lekker op temperatuur zodat jij je behaaglijk kunt voelen en dat mijn handen aangenaam op temperatuur zijn om een fijne, ontspannende massage te geven.

De massageruimte is rustig en sfeervol ingericht. Ik gebruik kaarsjes en geurelementen om een optimale omgeving van rust en ontspanning te creeeren.

De massagetafel is voorzien van een ergonomisch kussen (zodat je niet plat op tafel ligt) en een warmte-element. Deze laatste zorgt ervoor dat tijdens jouw massage ook je buik- en borstgebied aangenaam verwarmt worden. Wat ook voor extra ontspanning zorgt.

Terwijl jij je nekmassage ontvangt kan er gepraat worden, maar hoeft zeker niet. Je mag ook genieten van de rustige, sfeervolle muziek die te horen is. Of gewoon even je ogen dicht doen en wegzakken in de ontspanning. 

Voor mijn massages gebruik ik een neutrale massageolie. En ik omschrijf mijn manier van masseren als; zacht en met aandacht.

Na de massage is er voldoende tijd om te “herstellen”, een glaasje water te drinken en een praatje te maken.

Een ontspanningsmassage helpt om na een drukke werkdag of na een moeilijke periode weer rust in je lijf te voelen. En om weer nieuwe energie te krijgen. 

Gun jezelf ook zo’n moment!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.Prijs:

30 minuten rugmassage €30,-

45 minuten rugmassage €45,-

                                                                                           

Voor meer info:

Tel: 06-53288176

Mail: Info@ostaramassagepraktijk.nl.