Voetmassage

Heb jij last van stress? Of wil je gewoon even ontspannen? Ik ontvang jou graag in mijn massageruimte voor een fijne voetmassage.

De ruimte is lekker op temperatuur zodat jij je behaaglijk kunt voelen en dat mijn handen aangenaam op temperatuur zijn om een fijne, ontspannende massage te geven.

De massageruimte is rustig en sfeervol ingericht. Ik gebruik kaarsjes en geurelementen (o.a. lavendel) om een optimale omgeving van rust en ontspanning te creeeren.

De massagetafel is voorzien van een warmte-element. Dat ervoor zorgt dat  tijdens jouw voetmassage je ruggebied aangenaam verwarmt wordt. Wat ook weer voor extra ontspanning zorgt.

Om ervoor te zorgen dat je niet helemaal plat op je rug ligt en om je onderrug te ontlasten zijn er knierollen beschikbaar.

Deze voetmassage is afgeleid van de voetreflexologie. Met het verschil dat bij voetreflex druk wordt uitgeoefend en dat het een behandelende functie heeft. Deze massage is zacht en met aandacht. En is puur gericht op ontspanning! Maar de grepen komen veelal overeen.

Gedurende de voetmassage kan er gepraat worden, maar hoeft zeker niet. Je mag ook genieten van de rustige, sfeervolle muziek die te horen is. Of gewoon even je ogen dicht doen en wegzakken in de ontspanning. 

Voor mijn massages gebruik ik een neutrale massageolie. En ik omschrijf mijn manier van masseren als zacht en met aandacht.

Na de massage is er voldoende tijd om te “herstellen”, een glaasje water te drinken en een praatje te maken.

Een ontspanningsmassage helpt om na een drukke werkdag of na een moeilijke periode weer rust in je lijf te voelen. En om weer nieuwe energie te krijgen. 

Gun jezelf ook zo’n moment!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.


Prijs:

30 minuten voetmassage €30,-

45 minuten voetmassage €45,-Voor meer info:

Tel: 06-53288176

Mail: Info@ostaramassagepraktijk.nl.